Media

I dagens digitala samhälle har sättet vi konsumerar och tar del av information förändrats dramatiskt, och allt mer digitaliseras. Vi är rustade för att producera dina webinars, podcasts, livesändningar, informationsfilmer och drönarbilder.

I coronatider har behovet av nya, digitala sätt att samarbeta och förmedla det vi önskar ökat exponentiellt. Välproducerade filmer, poddar och livesändningar är effektiva alternativ att nå ut och behöver varken vara komplicerat eller dyrt. Tittare kräver inte Hollywoodproduktioner, men som avsändare behöver man vara klar över sitt syfte och målgruppens intressen.

Parallellt med att välriktad kommunikation blir allt viktigare blir de digitala lösningarna mer sofistikerade och allt står och faller med att tekniken fungerar i skarpt läge. Få saker är så stressande och kontraproduktivt som när ljud, bild och uppkoppling strejkar. Vi säkrar rätt teknik för rätt tillfälle, inklusive backupsystem och reservlösningar.

Webinars

När fysiska sammankomster inte är möjliga eller resurseffektiva av andra skäl, är det en god lösning att erbjuda anmälan till filmade seminarier och konferenser. Vi skräddarsyr team och utrustning efter era behov

Livesändningar

Våra nya mötestraditioner har gjort möjligheten att erbjuda digitalt deltagande synnerligen eftertraktat. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för livestreaming, som tillåter delaktighet och närvarokänsla oavsett var man befinner sig. Vi har paket för olika ambitionsnivåer.

Podcasts

Poddar har blivit en av vår tids mest uppskattade format och möjliggör värdefull fördjupning. Vi kan bistå med allt från innehållsproduktion till inspelning, hör gärna av er med önskemål.

Informationsfilmer

En välproducerad informationsfilm kvalitetssäkrar er presentation av varor och tjänster och går att återanvända i otaliga sammanhang – alltifrån internutbildningar till marknadsföring och rekrytering. Vi kan bistå med allt från innehållsproduktion till inspelning. Välkomna att kontakta oss för att diskutera era behov.

Drönarbilder

Effekterna av vältagna drönarbilder är anslående och kan tillföra helt nya dimensioner. Kontakta oss för att diskutera vilket värde det skulle kunna ha för er.

Foto

Mobilfotografering har fått upp våra ögon för värdet av foton, men professionell fotografering kommer alltid att behövas. Välkommen att kontaka oss för att diskutera era behov.

Hör gärna av er för mer information om vad vi kan göra för er